Tarkoitukseni oli tänään avata peli kaiken muun häslingin ohella, jotta pääsisin tekemään tarinaa eteenpäin. Aivan kuin ennen, kaksoisklikkasin pikakuvaketta, valitsin "Pelaa", ja... sitten tuli ongelma vastaan. Melkein heti tuon jälkeen avautui ikkuna, jossa luki "The Sims 2 EP8 lakkasi toimimasta", eikä avautunut. Kokeilin uudestaan ja uudestaan, mutta mikään ei muuttunut. Sama ikkuna aukesi taas.

Minulla ei ole aavistustakaan, mistä moinen johtuu. Yritin puhdistaa levyä, mutta sekään ei vaikuttanut asiaan mitenkään. Sama juttu koneen uudelleenkäynnistyksessä.

Nyt jos joku osaa neuvoa, niin olisi todella ihanaa! Muussa tapauksessa sekä tämä tarinani että legacyni loppuvat ennen kuin ehtivät kunnolla alkaakaan...

*  *  *  *  *

// EDIT 6.12.2009 //

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ! :)

Operaatio "Miksi peli ei avaudu?" on edennyt sen verran, että epäilty on astunut kuvaan. Tutkittuani Radolan Tekniset ongelmat -puolta löysin topicin, jossa pari muuta kamppaili saman ongelman kanssa. Yhteistä oireiden ohella oli vähän aikaa sitten päivitetty F-Secure.

Ilmeisimmin koko probleema on lähtöisin tuosta päivityksestä. Mitään järkevää syytä ei kyllä löydy, koska peli näkyy sallittujen ohjelmien listalla. Netistä ei löydy neuvoa, tai ainakaan minä en löytänyt. Yritän nyt parhaani mukaan löytää ratkaisua, mutta siihen asti tämä tarina on jäähyllä. Toivon mukaan se ei kestä kovin kauan, koska muussa tapauksessa viimeinen (= seitsämäs) osa ei ilmaannu jouluaattona. Ja kun kaikkien osien täytyisi olla jo 19. päivä valmiina (koska en ole joulua kotona), ja koska ensi viikko on hyvin täysi kokeiden ja muiden juttujen puolesta, niin en uskalla luvata ehdinkö. Hui, pelottaa... :/

Toivotaan kuitenkin parasta! Ja jos jollakulla on antaa neuvoa, niin olen hyvin kiitollinen!